Senaste Inlägg

13/11 2010; King bennie!!

zuuoep
Nu är alla tester avklarade (blodprov + läkarundersökning) inför NZ! Nu återstår enbart en del pappersarbete.. Eller ja, en hel del pappersarbete faktiskt. Men det är chill, nu blir det rock n' roll.
Tänk, 7 papp försvann på en dag. Det är ju fan en resa till Fiji OoO värst vad man ska behöva betala för att komma bort härifrån. Nu hoppas jag bara att allt fixar sig, tänk om alla kostnader visar sig bli förgäves. Abooeh, DÅ blir jag deprimerad :p

Ska börja ta tag i träningen nu igen, har varit väldigt lat på sistone.. Även fast jag tagit mig igenom en del gymnastikpass med bravur (hehe....) så är jag ganska lat ändå.




BENNIEEEEEEEEE

/alex


9/11 2010; Preparing for the big guns!

WZUP?!
Jag har precis skrivit ut ett x antal sidor angående ansökan om "student visa". Eftersom jag planerar att studera i över 12 månader på NZ så måste jag genomgå en läkarundersökning som i princip kommer avslöja allt om min hälsa. Thrillin' :P Förhoppningsvis finns där inte så mycket att anmärka på..

Allt börjar dra ihop sig nu. Man känner verkligen på sig att snart är det dags. I must say, det är en ganska overklig känsla när man tänker att om ca. 4-5 månader befinner jag mig på andra sidan jordklotet för att påbörja mitt "nya liv".
Går studierna bra kommer jag självfallet att jobba utomlands med start på Nya Zeeland & evenuellt i Aussie. Jag kommer inte att flytta till tråkiga Sverige igen för att i bästa fall sluta som gymnasielärare då efterfrågan på sjukgymnaster här är väldigt kass.

Längtar som *an nu. Kommer sakna allt & alla, men det är värt det! Den dagen jag kommer tillbaka hit för att hälsa på kommer jag antagligen tycka att kära Helsingborg är sig precis likt. All den överdrivna saknaden kommer att rinna ut i sanden & kännas totalt meningslös vid det tillfället. Men sakna kommer jag att göra, man är ju enbart mänsklig..

bleh, ska slå på en film & hit the bed:)

Have it nice Sweeedeen
/alex

4/11 2010; I got the..



2/11 2010; Home



- we. are. aliens.

2/11 2010; Countdown!

yo people!
Har äntligen fått en tid för att ta mina blodprover! Känns riktigt skönt, wooho!
Det var visst lite krångel med att fixa min Turberkulin analys då den görs i Stockholm, men förhoppningsvis har läkaren jag har kontakt med koll på läget - vilket han verkar ha:)

Ledig idag, ska ner och svira i staden & fixa en hel del. Känns som det behövs..

Annars funderar jag på att även införskaffa mig en HD filmkamera. Vill göra en riktigt fet gymnastikfilm innan jag drar till NZ! Kommer fan sakna allt. Det är ju en sport jag kört nu hela livet.. Ångest! Ska försöka hitta en nersunken gymnastikhall på NZ :)


- I am nervous cause you're the left eye & I am the right. Wouldn't it be madness to fight?

/alex


 

1/11 2010; This made my day




1/11 2010; Robot life